Ploeg van Niels Albert en Laurens Sweeck moet op zoek naar nieuwe naamsponsor

Redactie
| 5 reacties
Ploeg van Niels Albert en Laurens Sweeck moet op zoek naar nieuwe naamsponsor
Foto: © photonews

Na de komst van Niels Albert moet Pauwels Sauzen-Vastgoedservice niet meer zoeken naar een ploegleider, maar de veldritploeg rond Laurens Sweeck, Daan Soete en Jens Adams moet wel de zoektocht naar een nieuwe sponsor starten.

Sponsor Vastgoedservice zal in de toekomst niet meer te zien zijn in het veldrijden. En dus moet ploegmanager Geert Vanhoof op zoek naar een nieuwe cosponsor. Er zouden al enkele gesprekken met potentiële kandidaten hebben plaatsgevonden.

"Er zijn altijd bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun naamsbekendheid en visibiliteit in Vlaanderen te vergroten", citeert HLN het ploegmanagement. "Het veldrijden blijft immers populair en krijgt heel wat media-aandacht. Maar we zijn vooral op zoek naar een partner waarmee we op lange termijn kunnen samenwerken."

Pauwels Sauzen blijft eerste sponsor

De bekendmaking van een nieuwe sponsor is dus nog niet voor meteen. "Daarom gaan we niet over een nacht ijs. We nemen rustig onze tijd om alles te evalueren. Eventuele extra kandidaten mogen zich nog altijd melden. Het is wel zo dat Pauwels Sauzen sowieso eerste naamsponsor blijft", bevestigt de ploeg. 

Met Laurens Sweeck, Daan Soete en Loes Sels heeft Pauwels Sauzen-Vastgoedservice zich goed gewapend voor het huidige seizoen. Bovendien werd Niels Albert nog geen week geleden aangesteld als nieuwe ploegleider. "Allemaal namen die in het veldrijden klinken als een klok. Sportief zitten we gebeiteld voor de toekomst", laat teammanager Vanhoof nog weten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties