Sterkste deelnemersveld ooit op laatste Superprestige van de maand, ook van Aert en van der Poel tekenen present

Sterkste deelnemersveld ooit op laatste Superprestige van de maand, ook van Aert en van der Poel tekenen present
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De verschillende klassementen in de cross beginnen al wat vorm te krijgen. Vooraleer de maand november aanbreekt, kunnen de veldrijders zich nog eens meten in de Superprestige. De cyclocross van Ruddervoorde staat immers op het menu.

Via een persmededeling stellen de organisatoren de 31ste editie van deze cross voor. Het is de 21ste keer dat Ruddervoorde deel uitmaakt van de Superprestige. Voorzitter Wim Pyfferoen, secretaris Kurt Vanneste, parcoursbouwer Geert Pyfferoen en een team van 250 medewerkers zullen zondag alles in goede banen leiden in Sint-Godelieve.

VOS VOOR HET EERST NAAR DE BALIEBRUGGE

Zij verwelkomen hun sterkste deelnemersveld ooit. Bij de mannen alle toppers aanwezig: Mathieu van der Poel, Wout van Aert, Toon Aerts etc. Bij de dames strikte de organisatie naast Sanne Cant ook Marianne Vos. Mogelijk komt bij de junioren wereldkampioen Ben Tullet aan de start.

Vanaf 9u50 beginnen zondag de jeugdreeksen. Om 13u40 is het aan de dames. De mannen trappen hun veldrit zoals gebruikelijk om 15u op gang. Men zorgt naast het sportieve spektakel ook de hele dag door voor muzikale intermezzo's vanaf 12u45.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties