Verhaal van Quick-Step spreekt nu helemaal tot de verbeelding door fotograaf Sigfrid Eggers

Verhaal van Quick-Step spreekt nu helemaal tot de verbeelding door fotograaf Sigfrid Eggers
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zdenek Stybar had al eens een foto genomen door Eggers op zijn Twitteraccount gepost. Ook de andere tenoren van de wielerploeg werden door de fotograaf op de voet gevolgd en dat is nu uitgemond in een prachtig fotoboek.

Een eigen fotoboek, dat hebben de mannen van Quick-Step Floors wel verdiend. Hun 73 overwinningen en de randverhalen daarrond zijn nu voor de eeuwigheid vastgelegd. 'The Wolfpack: 365 days on the road' werd voorgesteld in de Latexco Academy in Tielt.

Tal van beelden zou je extra kunnen belichten. Yves Lampaert die zijn Belgische titel viert in Café De Wande, Fabio Jakobsen die een gewaagde foto laat nemen, Fernando Gaviria - typisch Colombiaans - op één van zijn paarden.

UNIEKE FOTO'S

Of Stybar die vlak voor de Strade Bianchi met de rollen van Serry had gefoefeld en na afloop van de koers de bus niet meer vond, Niki Terpstra die zich ontspant na zijn zege in de Ronde van Vlaanderen of Julian Alaphilippe die aan het eind van de Tour in zijn bolletjestrui een handstand doet. In totaal zouden 240 pagina's vol unieke foto's komen te staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties