Prachtig relaas van Van de Steene: "Moet geen borstvoeding meer geven" en "Volgend jaar met Verschueren op podium"

Prachtig relaas van Van de Steene: "Moet geen borstvoeding meer geven" en "Volgend jaar met Verschueren op podium"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Als Kim Van de Steene nog veel wedstrijden gaan winnen, gaan er ook nog veel prachtige verhalen naar buiten komen. Dat was vandaag alleszins het geval, terwijl ze haar goede vorm trachtte te verklaren en kort na de aankomst toch ook meteen aan anderen dacht.

Na haar winst in Boom vertelde ze ook al dat ze droomde van de Koppenberg. "Dit is toch de mooiste wedstrijd. Mijn carrière is geslaagd", lachte Van de Steene. Toch was het niet perfect begonnen. "Na mijn slipper verloor ik even het vertrouwen in de bochten. Ik mocht er even niet aan denken. Het is misschien nog wel mooier zo."

Haar opmars in het veldrijden is wel opvallend. "Vorig jaar was eigenlijk nog maar het eerste jaar dat ik echt tijd had om te trainen. Ik kan iets meer slapen en werk ook met een persoonlijke trainer. Ik moet nu ook geen borstvoeding meer geven. Vroeger waren de kindjes nog kleiner."

ZEGE VOOR ECHTGENOOT EN JOLIEN VERSCHUEREN

Vlak voor de finish vierde Van de Steene met een hartje. "Dat was in de eerste plaats voor mijn man, die er normaal altijd bij is met de kindjes. Onlangs is zijn pa gestorven. Hopelijk sta ik hier volgend jaar op het podium met Jolien Verschueren, ik wilde haar zo ook een hart onder de riem steken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties