Herstel Steven de Jongh verloopt met horten en stoten: "Nu pas gevoel dat ik met kleine stapjes vooruit ga"
Redactie
| 2 reacties

Steven de Jongh gaat met kleine stapjes vooruit

Herstel Steven de Jongh verloopt met horten en stoten: "Nu pas gevoel dat ik met kleine stapjes vooruit ga"
Foto: © photonews

Steven de Jongh draagt nog altijd de sporen van wat hij drie weken geleden heeft moeten maken. Na zijn ongeval en vermissing kon hij weer naar huis, maar dat betekent niet alles in één klap weer oké is. De Nederlander begint er nu wel stilletjes aan op vooruit te gaan.

Het is nog altijd belangrijk voor de Jongh om veel te rusten. "Eigenlijk was het gisteren de eerste keer dat ik 's avonds niet ineen stortte van vermoeidheid. Nu pas heb ik het gevoel dat ik met kleine stapjes vooruit ga", zegt de ploegleider in De Telegraaf.

Toch wil hij zijn professionele verplichtingen nakomen en zo snel mogelijk de draad weer oppikken. "Over twee weken is er een vergadering van de ploeg. Mijn intentie is om daar bij te zijn. Dit moeten we een plek geven en het gewone leven weer oppakken".

MET DANK AAN CONTADOR

De Jongh herinnert overigens het moment waarop hij mede dankzij Alberto Contador gered werd. "Ik was net bij bewustzijn en lag te rillen van de kou in de helikopter die me naar het ziekenhuis bracht. Werd er aan me gevraagd: 'Ben je beroemd?' Die verpleegkundigen dachten dat ik wel beroemd moest zijn, omdat Contador zich ermee bemoeide."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties