Schandalig! Dieven stelen aan het graf van in oktober overleden Jimmy Duquennoy
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 25 reacties

Trofee die vader van Jimmy Duquennoy op graf van zijn zoon plaatste is gestolen

Schandalig! Dieven stelen aan het graf van in oktober overleden Jimmy Duquennoy
Foto: © photonews

Alsof de familie van Jimmy Duquennoy nog niet genoeg moet doorstaan. Ze zitten nog in de rouwperiode na het onverwachte overlijden van de wielrenner en dieven hebben hun nog meer leed bezorgd. Een trofee die Jimmy's vader op het graf van zijn zoon plaatste, is gestolen.

De trofee werd zondag tussen 15u30 en 17u gestolen op het kerkhof van Rumillies. "De trofee is van mijn vader, één van zijn vele overwinningen uit het verleden. Hij had er een plaatsje op aan gebracht met de woorden 'Voor mijn eeuwige kampioen. Papa'. Maar de fiets wers losgeschroefd en gestolen", legt Jimmy's zus Jennifer uit in DH.

Jennifer richtte zich ook tot de dader(s). "Denk je niet dat we al genoeg pijn hebben? Waaraan hebben we zoveel ongeluk verdiend? Wat kan jij ermee? Blijf toch van onze spullen, van onze herinneringen op het graf van mijn kleine broertje."

SENTIMENTELE WAARDE

Cindy, een andere zus, veroordeelde de diefstal op Facebook. "Het heeft geen financiële waarde, laat staan zonder voetstuk die aan de grafsteen was gelast. De enige waarde die het heeft is een sterke emotionele, sentimentele waarde. Stelen ten koste van het verdriet van anderen, dat is onvergeeflijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland
16/08/2020 - 19/08/2020 Ronde van Wallonië
18/08/2020 Ronde van Emilië

Nieuwste reacties