Tweevoudig Australisch kampioen tijdrijden blijft Mitchelton-Scott trouw

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Tweevoudig Australisch kampioen tijdrijden blijft Mitchelton-Scott trouw

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het Australische Mitchelton-Scott kan ook de komende twee seizoenen een beroep doen op hardrijder Luke Durbridge. De tweevoudige tijdritkampioen van zijn land blijft zijn werkgever dus trouw.

Durbridge is al sinds 2012 aan de slag bij Mitchelton-Scott en de voorgangers van de WorldTour-formatie. Maar daar komen dus minstens nog 2 seizoenen bij. Dat maakte het team vandaag bekend in een persbericht. 

"Persoonlijk ligt mijn focus nog steeds op de voorjaarklassiekers", vertelt de man die al top vijf reed in Dwars door Vlaanderen en de E3 Prijs. "Ik denk dat we volgend seizoen met deze jonge groep een nieuwe stap kunnen zetten en heel wat kunnen verwezenlijken."

Maar Durbridge denkt ook aan de grote rondes. "In de Tour en de andere grote rondes wil ik meer in de rol van knecht rijden en Esteban (Chaves) en de broertjes Yates helpen. Daar kijk ik naar uit", aldus de Australiër. "Ik ben opgegroeid bij deze ploeg die familie geworden is voor mij. Hopelijk kan ik het vertrouwen in mij belonen door enkele sterke resultaten neer te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties