Lefevere spreekt Tafi tegen: "Ik begrijp het niet"

Lefevere spreekt Tafi tegen: "Ik begrijp het niet"
Foto: © photonews

Patrick Lefevere en Andrea Tafi zagen mekaar op de voorstelling van het fotoboek van Quick-Step en hadden het over de wens van de Italiaan om nog eens Parijs-Roubaix te rijden. Volgens Tafi vond Lefevere het een mooi project, maar de CEO van Quick-Step nuanceert toch één en ander.

"We hebben Andrea gevraagd of hij de griep had of gek geworden was. Ik begrijp het niet. Hij heeft me al lachend, maar toch half serieus, gevraagd of ons team geïnteresseerd was. Het is al een gevecht bij ons om de zeven voor Parijs-Roubaix te halen en ik wil niet enkel voor de publiciteit in een project investeren", maakt Patrick Lefevere duidelijk bij Cyclingnews.

Misschien is hij wel de geschikte man om in te schatten hoe Tafi het op zijn 52ste er vanaf zou brengen. "Een 90-jarige zou kunnen starten in Parijs-Roubaix. Ik weet alleen niet hoelang die in het peloton zou kunnen blijven. Ik heb geen idee hoelang Andrea zou kunnen meegaan."

DOCUMENTAIRE

Volgens Lefevere schuilt er meer achter dan zijn ex-renner laat uitschijnen. "Ik denk dat hij een documentaire aan het maken is over zichzelf. Het gaat om meer dan enkel Parijs-Roubaix rijden. Het is meer iets commercieel en zakelijks. Er zijn kleinere teams die misschien zo publiciteit kunnen vangen. Het is hun keuze, maar ik zou het met mijn team niet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties