Lampaert kwam de Melkerie én zijn ploegmaats aanmoedigen in Gent: "Iljo en Elia gaan tonen wie de beste zijn"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
Lampaert kwam de Melkerie én zijn ploegmaats aanmoedigen in Gent: "Iljo en Elia gaan tonen wie de beste zijn"
Foto: © photonews

Yves Lampaert was een opgemerkte gast op de openingsnacht van de Gentse Zesdaagse. Hij kwam er supporteren voor zowel ploegmaats Iljo Keisse en Elia Viviani als zijn trainingsmaats van 'De Melkerie'.

Jonas Rickaert en Stijn Steels kregen niet alleen aanmoedigingen van Linde Merckpoel, de meter van de trainingsclub, te horen, maar ook Belgisch Kampioen Yves Lampaert was er om hen aan te vuren tijdens de eerste baanronde. "Voor wie ik het meest zal supporteren, allebei, ik kan niet kiezen", aldus Lampaert aan Wielerkrant.be.

"Ik doe elke winter wel een training op de piste, maar daar blijft het bij. Ik heb nooit een wedstrijd op de piste beslecht, wat eigenlijk jammer is." Hij kan de ambiance immers wel smaken in het Kuipke. "Ik denk dat het de max moet zijn om hier rond te rijden, zeker als je dan nog eens een publiekslieveling als Keisse kan zijn. Dat moet echt een kick geven, kippenvel."

Dik in orde

Hij merkt dat Keisse en Viviani in vorm zijn. "Ik heb de eerste nummers hier al gezien en ze zijn dik in orde. Ik denk dat ze meteen hun stempel gaan drukken en bewijzen wie hier de besten zijn. Vooral Iljo wil absoluut bewijzen dat hij de keizer van het Kuipke is." Keisse en Viviani rijden rond met het nieuwe shirt van Quick-Step-Deceuninck, mogen we die bij winst dan toevoegen aan het recordjaar van Quick-Step? "Dat mag, want het is hier enorm afzien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties