Licht Wout Van Aert tipje van de sluier over plannen voor 2019? "Heb er alle vertrouwen in"

Redactie
| 23 reacties
Licht Wout Van Aert tipje van de sluier over plannen voor 2019? "Heb er alle vertrouwen in"
Foto: © photonews

Net als heel wat andere crossers gaat Wout Van Aert op stage naar de Spaanse zon. Bovendien lijkt de wereldkampioen ook zekerheid over zijn toekomst in 2019 te hebben. Dat verklapte hij in een interview bij VTM.

Van Aert trekt de komende twee weken naar het Spaanse Calpe, maar lijkt ook zekerheid te hebben over zijn toekomst. "De laatste weken heb ik genoeg tijd gehad om te herbronnen. Ik wil maandag gewoon op het gemak naar Calpe afreizen en vanaf dinsdag beginnen werken."

"We hebben vorige week een goede planning gemaakt. Ik weet hoe mijn toekomst er een beetje gaat uitzien en dat geeft een gerust gevoel", zei de wereldkampioen. Heeft Van Aert iets te veel verraden? Het lijkt zo goed als vast te staan dat hij in 2019 op de weg aan de slag gaat bij LottoNL-Jumbo. 

"Dom om dat zo te zeggen, natuurlijk", lachte Van Aert. "Laat ons zeggen dat we aan de slag zijn gegaan met het nieuws van vorige week dat ik de vrijlating heb om een contract te tekenen. Er is nog niks rond, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het in orde komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties