Niels Albert had het naar zijn zin in 'zijn' Koksijde: "Je moet je vooral warm aankleden, want jij hebt precies koud"

Redactie
| 4 reacties
Niels Albert had het naar zijn zin in 'zijn' Koksijde: "Je moet je vooral warm aankleden, want jij hebt precies koud"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Niels Albert en Koksijde, dat is een 'match made in heaven' na zijn wereldtitel van 2012 in de West-Vlaamse duinen. Ook gisteren voelde de ploegleider van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice zich duidelijk in zijn sas.

Albert had duidelijk zin in enkele mopjes en dolde met Sporza-journalist Ruben Van Gucht. "Het is een parcours waar veel techniek en kracht komt bij kijken. En je moet je vooral warm aankleden, want jij hebt het precies koud", grapte Albert met Van Gucht. 

In 2012 veroverde Albert de regenboogtrui in Koksijde. "Of het specialer dan anders is als ik hier toekom? Dat weet ik niet. Ik moet gewoon mijn toegangskaart tonen", klonk het cynisch. 

'Geen facturen meer sturen'

Albert gaf voor de start zijn renners Laurens Sweeck en Daan Soete nog enkele tips. "Dat zijn enkele dingen uit eigen ervaring", zei Sweeck, waarna Van Gucht zei dat hij vrijuit moest spreken. "Ik spreek nooit vrijuit. Ik ga altijd vrijuit", lachte Albert. "Als ik dat vertel, kan hier volgend jaar iemand anders staan en dan kan ik geen factuur meer sturen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties