Zoontje van Denise Betsema heeft al interesse in de cross: "Meer oog voor Mathieu van der Poel"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Denise Betsema weet dat zoontje Juka vooral fan is van Mathieu van der Poel

Zoontje van Denise Betsema heeft al interesse in de cross: "Meer oog voor Mathieu van der Poel"
Foto: © photonews

Kim van de Steene is niet de enige mama die dit jaar bij de dames het mooie weer maakt in het veldrijden. Denise Betsema heeft met zoontje Jukka (7) en dochtertje Wolf (4) al twee kinderen. Haar oudste is ook al geboeid door het veldrijden.

Aan de Nederlandse versie van cycling.be magazine vertelt Betsema over het gezinsleven. "Ik werd op mijn achttiende moeder van Jukka en toen stond het sporten natuurlijk even op een laag pitje. Later kwam Wolf ons gezin versterken. Daarna ben ik weer gaan fietsen."

Meestal blijven de kindjes in het weekend bij hun vader of grootouders. "Dan kijken ze soms naar de koers op televisie. Naar belangrijke wedstrijden nemen we ze mee. Als ik eerlijk ben, heeft Jukka meer oog voor de prestaties van Mathieu van der Poel dan voor die van zijn moeder. Van Mathieu is hij echt fan."

ANDERE AANLOOP

De renster van Marlux-Bingoal is zich er overigens van bewust dat haar weg naar de top anders is dan voor de meeste veldrijdsters. "Ik merk dat ik een heel andere aanloop heb gehad naar dit niveau. In de tussentijd heb ik ook van mijn jonge jaren genoten. Ik denk dat sommige andere topsporters die periode hebben overgeslagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
24/10/2020 Cyclocross Ruddervoorde
25/10/2020 Parijs-Roubaix
31/10/2020 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties