Boogerd loopt samenwerking met van Aert mis: "Misschien had hij er anders over gedacht als hij met ons had samen gezeten"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 11 reacties

Michael Boogerd betreurt dat hij niet kan samenwerken met Wout van Aert

Boogerd loopt samenwerking met van Aert mis: "Misschien had hij er anders over gedacht als hij met ons had samen gezeten"
Foto: © photonews

Op de ploegvoorstelling van Roompot-Charles had ploegleider Michael Boogerd het ook even over het feit dat hij de kans misloopt om met Wout van Aert samen te werken. De Nederlander had het graag anders zien lopen, maar wil er nu ook niet meer te lang bij stilstaan.

"Als je kijkt hoe Wout in Strade Bianchi, Ronde van Vlaanderen en Omloop Het Nieuwsblad heeft gereden, dan zou dat hartstikke fijn zijn als je met zo'n renners kunt werken. Dan ga je met een plan de koers in. Persoonlijk vind ik dat heel prettig om met een kopman te starten die tot diep in de finale zijn ding kan doen", geeft Boogerd toe bij Sporza.

ANDERE MANIER VAN KOERSEN

Ook omdat de manier van koersen heel anders is met een sterke leider. "Daar kan je de ploeg op samen stellen en dan ben je heel erg met de koers bezig. Da's anders dan te zeggen: we mogen de eerste vlucht niet missen. Wout heeft aangegeven het niet te willen."

"Dan kan je er lang bij stil blijven staan, maar kan je beter kijken naar wat we wel in deze ploeg hebben", vervolgt Boogerd. Hij plaatst wel nog één kanttekening ten opzichte van Wout van Aert. "Misschien had hij er heel anders over gedacht als hij met ons had samen gezeten. Dat weet je op voorhand niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties