Nieuwe ploeg van Nick Nuyens officieel voorgesteld

Nieuwe ploeg van Nick Nuyens officieel voorgesteld

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Door de fusie van de Nederlandse wielerformatie Roompot met Sniper Cycling, is Roompot-Charles de nieuwe ploeg waar Nick Nuyens de plak zwaait. Deze werd vandaag officieel voorgesteld. Het moge duidelijk zijn: Nick Nuyens ziet het zitten.

Onze landgenoot wijst immers op de sterke punten van dit nieuwe project. "Wat het team uniek maakt, is de combinatie veld en weg. We zijn Roompot-Charles op de weg, maar veldritteam Charles is gehuisvest onder hetzelfde dak. De kracht van dit project ligt in de samenvoeging van de beste elementen van beide teams."

VEEL RAAKVLAKKEN

Volgens Nuyens zijn er tussen de twee gefuseerde ploegen veel raakvlakken, wat van dit verhaal een succes moet maken. "Roompot-Charles is een team waar professionaliteit en ambitie hand in hand gaan met openheid, authenticiteit en plezier."

Nuyens zal samen met de Nederlander Michael Zijlaard de dagelijkse leiding van het team in handen nemen. De outfit voor 2019 is ook voorgesteld. De renners zullen in een trui fietsen die bovenaan oranje is en onderaan zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties