Zege van Kevin Pauwels maakt emoties los: "Dat hij dit nog kan, is fantastisch"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Hasselt
| 26 reacties
Zege van Kevin Pauwels maakt emoties los: "Dat hij dit nog kan, is fantastisch"
Foto: © photonews

Een overwinning voor Kevin Pauwels en een podiumplek (3e) voor Eli Iserbyt bij de mannen en bovendien een 2e plek voor Denise Betsema bij de vrouwen. Een hoogdag voor Marlux-Bingoal, de ploeg van Jurgen Mettepenningen.

De eerste overwinning van Kevin Pauwels in bijna drie jaar tijd maakte ook bij Mettepenningen emoties los. "Het begon al heel goed met de podiumplek van Betsema", vertelde de teammanager van Marlux-Bingoal. "En dan eindigen we met Kevin en Eli nog 1e en 3e bij de mannen.

"Kevin heeft de laatste jaren veel betekend voor onze ploeg. Dat hij dit nog kan, is fantastisch. Het is om emotioneel van te worden", aldus Mettepenningen. "Hij zal ook wel een boost krijgen. Op mentaal vlak zal dit deugd doen."

"Alle lof is voor Kevin" - Jurgen Mettepenningen

Mettepenningen kan dus met een tevreden gevoel naar huis. "We hebben lang gewacht om een televisiecross te winnen. Met Kevin hebben we dat nu gedaan, dus alle lof is voor hem."

Ook de jonge Eli Iserbyt, wereldkampioen bij de beloften, kreeg nog een pluim van zijn teammanager. "Eli heeft zich vandaag een geweldige ploegspeler getoond. De combinatie tussen Eli en Kevin verliep erg goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties