Tarteletto-Isorex versterkt zich met Nederlandse ex-renner van BMC
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Floris Gerts verlaat Team Roompot en gaat bij Tarteletto-Isorex aan de slag

Tarteletto-Isorex versterkt zich met Nederlandse ex-renner van BMC
Foto: © photonews

Knappe transfer voor het Belgische Tarteletto-Isorex. De taartjesploeg heeft zich versterkt met de Nederlander Floris Gerts.

Gerts kwam dit seizoen uit voor Team Roompot-Nederlandse Loterij, maar gaat volgend seizoen bij Tarteletto-Isorex aan de slag. De jonge Nederlander tekende een contract voor één seizoen. Gerts had nog steeds geen ploeg beet voor 2019, maar de ex-renner van BMC (Development Team) heeft dan toch onderdak gevonden. 

"Een renner met die capaciteiten mag absoluut niet verloren gaan", reageert teammanager Peter Bauwens. "Het team is opgezet met deze laatste transfer net voor het nieuwe seizoen. Bekijk maar eens de resultaten die hij de laatste jaren reed in grote wedstrijden. We kunnen hem in alle klassiekers uitspelen. Die man hebben we nodig."

Ex-winnaar Volta Limburg Classic

Gerts heeft onder meer de Volta Limburg Classic op zijn palmares staan. Dit jaar werd hij 4e in de GP Zottegem en de Druivenkoers. Hij is na Kirill Pozdnyakov, Jordi van Dingenen, Maxime Vantomme, Elias Van Breussegem, Thomas Joseph en Julien Van den Brande de laatste inkomende transfer van Tarteletto-Isorex voor 2019. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/01/2021 - 31/01/2021 WK Veldrijden
03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties