Sky-renner maakt zich weinig zorgen: "Brailsford heeft een jaar om een sponsor te vinden"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Sky-renner maakt zich weinig zorgen: "Brailsford heeft een jaar om een sponsor te vinden"
Foto: © photonews

Het nieuws dat Sky z'n wielersponsoring na 2019 stopzet, sloeg gisteren in als een bom. Ook bij de renners van het team moet het aangekomen zijn, al blijft Van Baarle opvallend positief.

“Nee, het is uiteraard geen goed nieuws”, vertelt hij aan Wielerflits. “Maar we hebben gewoon getraind zoals we normaal zouden trainen. Het was ook niet zo dat er een apart sfeertje hing, of iets. En gek is dat ook niet, want het heeft geen directe gevolgen.”

Vooral grote baas Brailsford hield de moed erin. “Dave bleef heel positief en dat heeft hij goed op ons over weten te brengen. Maar ik denk dat het ’t belangrijkste is dat we ons concentreren op het komende jaar. Dat we er een nog beter seizoen van maken dan in 2018. Niet dat het slecht was, hoor. We gaan op dezelfde voet verder, maar we willen het natuurlijk altijd beter doen dan een jaar eerder.”

Van Baarle einde contract

“Het zet je wel aan het denken. Sky is natuurlijk overgenomen door een ander bedrijf en die zien nu eenmaal minder brood in het wielrennen. Dan houdt het op. Maar dat had ik niet zien aankomen. Al is het gevoel wel anders in vergelijking met vorig jaar bij Cannondale-Drapac. Brailsford heeft nu nog eventjes om een nieuwe sponsor te vinden. En voor mij persoonlijk verandert het op zich ook niet heel veel.” Van Baarle is na 2019 immers einde contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties