Belgen perfect op schema in Wereldbeker in Londen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Zowel Belgische mannen als vrouwen ronde verder in ploegenachtervolging

Belgen perfect op schema in Wereldbeker in Londen
Foto: © photonews

Onze baanwielrenner- en rensters zijn deze week aan de slag op de Wereldbeker in Londen. Vooral in de ploegenachtervolging hopen de Belgen opnieuw te scoren en daar zijn ze goed mee bezig. Zowel de mannen als de vrouwen mogen alvast een ronde verder.

Bij de mannen zijn De Vylder, De Ketele, Ghys en Van den Bossche in Londen. Anderhalve maand geleden knalde het viertal nog naar een Belgisch record. Ook in de kwalificaties in de Britse hoofdstad zijn ze goed voor de dag gekomen. Het zette in de kwalificaties de tweede tijd neer.

ENKEL BRITTEN DOEN BETER

Enkel een Brits team deed nog ietsje beter. De Britten bleven driekwart seconde onder de tijd van de Belgen. Maar geen nood, want deze prestatie was voor De Ketele & co ruimschoots voldoende om zich te kwalificeren. Er wacht hen nu een strijd tegen Italië met als inzet een plaats in de finale.

Ook de vrouwenploeg doet het overigens meer dan voortreffelijk. De Belgische dames hebben zich net als hun mannelijke collega's geplaatst voor de volgende ronde. Daarin zullen de Belgische rensters het opnemen tegen Polen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties