Movistar-kopmannen schrijven Team Sky nog niet af
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Quintana, Landa en Valverde nog op hun hoede voor Sky

Movistar-kopmannen schrijven Team Sky nog niet af

Het vertrek van Sky laat niemand onberoerd, zeker niet de concurrentie. Zoals daar bijvoorbeeld zijn Movistar-kopmannen Nairo Quintana, Mikel Landa en Alejandro Valverde. Zij beginnen niet te zweven en weten dat ze volgend jaar aan Team Sky nog een lastige klant hebben.

De drie renners stonden het Spaanse EFE te woord. "Door de infrastructuur die de ploeg ter beschikking heeft, is het zeker dat ze een soortgelijke sponsor zullen vinden. Vele merken zullen geïnteresseerd zijn. Ik verwacht dat de ploeg zal blijven bestaan", schat Quintana de situatie van Team Sky in.

Brailsford is een specialist in het behouden van de focus 

Mikel Landa

De vraag is of de Britten nu minder competitief zullen zijn. "Ik denk niet dat de onzekerheid ons zal helpen. Het zal niet gemakkelijk zijn om hen te destabiliseren. Brailsford is een specialist in het behouden van de focus en renners kalm houden. Ze zullen hun job doen, want ze weten dat ze een nieuwe sponsor nodig hebben."

Tenslotte is er natuurlijk nog de mening van wereldkampioen Alejandro Valverde. "Het is duidelijk een goede zaak voor ons dat wij wel de steun van Movistar hebben tot 2021. Ik verwacht dat de structuur en de ploeg rond Team Sky er zal blijven. Ze zullen even sterk zijn als altijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland
16/08/2020 - 19/08/2020 Ronde van Wallonië
18/08/2020 Ronde van Emilië

Nieuwste reacties