Ploeg rond Van Avermaet beseft dat het voor lastige klus staat om absolute klepper te strikken

Ploeg rond Van Avermaet beseft dat het voor lastige klus staat om absolute klepper te strikken
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Scoren in de klassiekers met Greg Van Avermaet: dat is de betrachting van het nieuwe CCC volgend jaar. Het lijkt ook het enige te zijn wat mogelijk is. Om in de toekomst ook een rol te spelen in rittenkoersen, denkt de ploeg aan Michal Kwiatkowski. Dat zullen nog anderen ook wel doen.

CCC wil de komende jaren ook uitpakken in grote ronden en hoopt dat te kunnen doen met Michal Kwiatkowski. De link is natuurlijk niet ver te zoeken, gezien de nationaliteit van de renner. Aangezien er van Team Sky binnen een jaar geen sprake is, zullen er natuurlijk wel heel wat geïnteresseerden zijn om de ex-wereldkampioen in te lijven.

GEEN NIEMENDALLETJE

Piotr Wadecki, ploegleider bij het team rond Greg Van Avermaet, had het erover op de Poolse televisie. "Hij is prioriteit nummer één voor 2020", bevestigde Wadecki de interesse in Kwiatkowski. "Al wordt het geen niemendalletje."

Het besef dat het niet evident zal zijn, is dus aanwezig. Het is echter wel belangrijk voor de identiteit van de ploeg. "We willen niet enkel qua sponsoring en licentie Pools zijn, we willen ook landgenoten als kopmannen." Ook Majka, Bodnar en Poljanski staan in de belangstelling van CCC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties