Nieuw team voor veldrijdster Sophie de Boer: "Blij dat ze me na deze periode niet hebben laten vallen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Nieuw team voor veldrijdster Sophie de Boer: "Blij dat ze me na deze periode niet hebben laten vallen"
Foto: © photonews

Sophie de Boer komt vanaf 1 januari in het veldrijden uit voor Team Parkhotel Valkenburg. Dat heeft de Nederlandse samen met haar ploeg bekendgemaakt. "Mijn focus blijft op de cross liggen, maar ik zal ook een mooi wegprogramma rijden."

De samenwerking tussen Team Parkhotel Valkenburg en de Boer komt niet aan als een grote verrassing. "In de afgelopen vijf jaar heb ik in de zomerperiode al met ze samengewerkt", vertelt de Boer op haar eigen website. "Ik ben blij dat ze me na de afgelopen, moeilijkere, periode niet hebben laten vallen. Daar spreekt veel waardering uit en ik ben blij dat we tot deze samenwerking zijn gekomen."

"Onder Esra Tromp als teammanager is de ploeg in het afgelopen jaar ook echt omgevormd en gegroeid. Ze hebben een mix van jongere en oudere rensters, waar ik mezelf goed tussen zie", zegt de Nederlandse. 

Einde bij Breepark

De afgelopen twee seizoenen kwam de Boer uit voor Breepark. "Bij Breepark is gekozen om de focus meer op hun kernactiviteiten te leggen en daarin past het veldrijden niet meer", klinkt het.

"Het was voor het seizoen al duidelijk dat Breepark de sponsoring niet wilde voortzetten. Het was een mooie samenwerking met een unieke constructie van persoonlijke sponsoren, waarbij Breepark altijd de hoofdsponsor is geweest. Nu is het tijd voor iets nieuws", besluit ze. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties