Meeusen voor de tweede keer op het podium: "Mathieu ging me vandaag een kerstcadeau bezorgen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Meeusen voor de tweede keer op het podium: "Mathieu ging me vandaag een kerstcadeau bezorgen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tom Meeusen stond voor de tweede keer dit seizoen op het podium. Na zijn tweede plek in Hamme werd de crosser van Corendon-Circus derde in Sint-Niklaas. Met dank aan Mathieu van der Poel.

De podiumplek deed deugd bij Meeusen. Al was het nog vechten tot het einde. "Ik dacht: die eerste twee zijn beter, dus ik laat ze rijden en probeer mijn eigen tempo te vinden", vertelde Meeusen bij Sporza. "Maar op het einde kwamen Pidcock en Vanthourenhout nog terug, dus ik heb toch een hele wedstrijd à bloc gezeten."

"Ik dacht eerst om ze te laten terugkomen om economischer te fietsen, want het was afzien door de wind. Ik heb moeten vechten, maar ik ben blij dat ik op het podium sta. 

Kerstcadeautje

Het nieuwe veldrijden is een hele wedstrijd lang à bloc rijden. Met dank aan Mathieu van der Poel. "Hij ging mij vandaag een kerstcadeau bezorgen door me mee op het podium te krijgen. Hij heeft even gewacht en zo kon ik toch aanpikken. Ik sta weer op het podium en daar ben ik heel blij mee. Ik heb er inderdaad ook zelf voor moeten vechten, maar het is altijd leuk als je een beetje hulp krijgt", besluit Meeusen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties