Sanne Cant pakt de zege in Sint-Niklaas: "Als mijn carrière ten einde is, wil je mijn knieën en schenen niet zien"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Sanne Cant pakt de zege in Sint-Niklaas: "Als mijn carrière ten einde is, wil je mijn knieën en schenen niet zien"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sanne Cant zette in het slot van de Waaslandcross de puntjes op de i door haar nicht Loes Sels makkelijk te kloppen. "Ik ben graag weg met Loes. Er is nooit geen gedoe over overpakken", aldus de wereldkampioene.

Nochtans was Cant na afloop van de Waaslandcross een beetje gehavend met schrammetjes op de schenen. "Dat is standaard, door elke cross tegen balkje te stompen", lachte Cant in een eerste reactie voor de camera. "Als mijn carrière ten einde is, wil je mijn scheenbenen en knieën niet zien."

Mooie cross van gemaakt

Het werd in Sint-Niklaas een strijd tussen twee nichtjes. De mama's van Cant en Sels zijn namelijk zussen. "Ik ben graag weg met Loes. We kunnen het goed vinden met elkaar en dan is er ook nooit geen gedoe om over te nemen. We hebben er een mooie cross van gemaakt", vindt Cant. 

"Er stond heel veel wind en dat maakte het toch lastig om alleen te rijden. Ook in het zand was het best lastig. Het was geen los zand, waardoor je puur op de macht moest rijden. Dat doet me denken aan de tijd van Hofstade", zei ze nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties