Eli

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Eli
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Eli

Bij de profs kies ik de parcoursen uit die mij liggen. Bij de beloften is het de bedoeling om altijd mee te doen voor winst. Dat is mij een beetje opgelegd en daar houd ik mij ook aan. ER zijn dingen die ik vorig jaar en het jaar daarvoor niet kon. Zoals in Wachtebeke meegaan met Wout in de sprint en er toch niet los afgereden wordt. Dat was ook een verrassing voor mijn trainer. Het toont wel aan dat ik progressie heb gemaakt. Sommige wedstrijden zijn iets minder dan vorig jaar, maar ik probeer me aan het positieve op te trekken. Toon Rijdt ook goed, net als Mathieu en Wout. Heel veel renners kunnen top 5 rijden. 

Klassement? Er tellen slechts 4 wedstrijden mee. Alles kan nog natuurlijk, maar het is niet dat ik specifiek op de Wereldbeker lig. Vooral op WK en enkele profcrossen in februari. 

Bogense? Sven is al geweest. ZElfde als vorig jaar, dus het zal een snelle wedstrijd zijn. Veel zal afhangen van de weersomstandigheden. Ik ben er toch al mee bezig. Het is voor mij de enige wedstrijd die van veel belang is. VOrig jaar heb ik er ook twee maanden naar toegewerkt en dat probeer ik dit jaar ook te doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties