Niels Albert toont tijdens bezoek van Jani ook emotionele kant: "Ik mis die tijd wel"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Niels Albert toont tijdens bezoek van Jani ook emotionele kant: "Ik mis die tijd wel"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Niels Albert en zijn vrouw Valeska kregen niemand minder dan Jani Kazaltzis tijdens de kerstdagen over de vloer voor wat modeadvies. Maar de voormalige wereldkampioen liet ondanks de vele grapjes ook zijn emotionele kant zien.

Niels Albert was een opmerkelijke verschijning in 'Zo man zo vrouw'. Hij kreeg er advies van Jani voor de feestdagen. Maar toen er in de kast van Albert naar mooie kleding werd gezocht, werd het toch even emotioneel toen Albert zijn laatste koerstrui tegenkwam. 

"Daar hecht ik veel sentimentele waarde aan", vertelde Albert. "Die gaat nooit weg en zal daar altijd hangen. Dat was de laatste koerstrui die ik ooit aangehad heb. Ik heb ze sindsdien ook niet meer aangehad."

Hartproblemen

Albert moest in 2014 plots afscheid nemen van het profbestaan door hartproblemen. "Ik mis die tijd wel", aldus Albert. "Ik probeer daar niet over na te denken omdat je de tijd toch niet kunt terugdraaien. Je moet vooruit in het leven. Maar we hebben nu een prachtige dochter en dat verandert je leven ook heel hard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties