Afwezigheid van grote rivaal deert Iserbyt niet: "Vooral blij met het gevoel"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Afwezigheid van grote rivaal deert Iserbyt niet: "Vooral blij met het gevoel"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij de beloften was de Wereldbeker in Heusden-Zolder een prooi voor Eli Iserbyt. En dat ondanks het feit dat hij net als zondag opnieuw met een leegloper te maken kreeg. "Ik heb zin in de profcrossen die komen", aldus de beloftewereldkampioen.

Zondag kreeg Iserbyt nog met drie lekke banden te maken. In Limburg was het er slechts één. En toch reed de crosser van Marlux-Bingoal van begin tot einde aan de leiding in Heusden-Zolder. Al was zijn grote rivaal en leider in de Wereldbekertussenstand Tom Pidcock er wel niet bij. 

Iserbyt was vooral blij met het gevoel dat hij had. Na zijn stage liep het namelijk iets minder goed. "Ik voelde dat er veel kracht op zat", vertelde Iserbyt bij zijn team. "Ik kon goed optrekken na de bochten, mooi tempo houden op de snelle stukken en het verschil maken op de technische stroken aan het eind."

'Mooier met Tom'

"Het was natuurlijk mooier als Tom erbij was geweest, maar toch ben ik blij dat ik winst kan nemen. En vooral dat ik rond kan rijden met een sterk gevoel. Net als in Namen had ik ook het gevoel dat ik nog 2, 3 ronden verder kon. Ik heb zin in de profcrossen die komen", besluit de regenboogtrui bij de U23. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties