Motivatie bij Corendon-Circus blijft enorm hoog: "Mathieu maakt alles veel gemakkelijker"

Tom Meeusen blij dat hij in dezelfde ploeg als Mathieu van der Poel zit

Motivatie bij Corendon-Circus blijft enorm hoog: "Mathieu maakt alles veel gemakkelijker"
Foto: © photonews

Iedereen bij Corendon-Circus zweeft mee op de golf van overwinningen voor Mathieu van der Poel. Ook de andere renners van de ploeg zetten hun beste beentje voor. Tom Meeusen, dit seizoen goed voor twee podiumplaatsen, ziet hoe iedereen binnen het team mekaar op scherp zet.

Meeusen is bezig aan zijn tweede seizoen bij Corendon-Circus. "Ik ben nu toch al een jaar of tien prof. "Met Mathieu, maar ook met David van der Poel en de rest van de ploeg samen rijden, is wel leuk. Net als trainen met de ploeg voor de weg. We zijn allemaal supergemotiveerd. We houden mekaar scherp", stelt Meeusen.

Ik probeer mijn steentje bij te dragen 

Een groot deel van dat verhaal is natuurlijk dat de kopman steeds meedoet voor winst. "Elke keer willen we er vol voor gaan. Elke koers rijden we om te winnen. Die mentaliteit is heel goed. Ik probeer daar ook mijn steuntje toe bij te dragen. Bovendien is de omkadering heel professioneel", looft Meeusen de omstandigheden waarin er bij Corendon gekoerst kan worden.

Door de successen van Mathieu van der Poel gaan ook alle anderen tot het gaatje. "Met Mathieu in dezelfde ploeg zitten, maakt alles veel gemakkelijker. Voor de andere renners, de mechaniciens en de sponsors. Voor iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen
19/12/2021 Namen
26/12/2021 Dendermonde

Nieuwste reacties