Lefevere voert oorlogje met Dedecker terwijl zwemcoach Evenepoel ongehinderd 'omhoog gevallen snotneus' noemt

Lefevere voert oorlogje met Dedecker terwijl zwemcoach Evenepoel ongehinderd 'omhoog gevallen snotneus' noemt
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Een week na Kerstmis is bij sommigen de kerstgedachte al ver zoek. Patrick Lefevere reageerde op sociale media op een uitspraak van Jean-Marie Dedecker over Evenepoel. Dat Ronald Gaastra diezelfde renner een omhoog gevallen snotneus noemt, lokt verrassend genoeg geen reactie uit.

Commentaar van Jean-Marie Dedecker in Het Nieuwsblad over Remco Evenepoel en diens vader Patrick was bij Lefevere niet in goede aarde gevallen. De sterke man van Deceuninck-Quick.Step verwees op sociale meida naar de voormalige judocoach als 'onze marginale vriend'.

Wat Ronald Gaastra in HLN over Evenepoel zei, was zo mogelijk nog straffer. Gaastra vond dat atleet Jonathan Sacoor en niet Evenepoel moest verkozen worden tot Belofte van het Jaar. "Evenepoel vind ik een verkeerde keuze. Een omhooggevallen snotneus. Die jongen wordt nu al overroepen en wat heeft ie al bewezen? Nog niets", klinkt het.

Toch wel verbazingwekkend dat niemand in het kamp van Quick.Step over deze uitspraak nog niet gecommuniceerd heeft. Het is misschien beter zo. Evenepoel zal sowieso al genoeg aan zijn hoofd hebben, zonder zich hiermee te moeten bezighouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties