Zijn snor bracht Victor Campenaerts niet alleen tijdens EK geluk

Zijn snor bracht Victor Campenaerts niet alleen tijdens EK geluk
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Op het EK tijdrijden was er veel te doen rond de snor van Victor Campenaerts. De 'snor van twee watt' werd ze genoemd, alsof hij er sneller door ging rijden. En blijkbaar heeft Campenaerts nog wel meer te danken aan zijn ondertussen geroemde snor.

Campenaerts vormt samen met zwemster Fanny Lecluyse nu al een tijdje hét topsportkoppel van Vlaanderen. Bij HLN peilden ze naar hoe hun relatie tot stand is gekomen. "Fanny is voor mijn snor gevallen, denk ik. En voor mijn agressieve EK-kapsel", lachtte Campenaerts. "Dat vond ze toch niet zo aantrekkelijk."

Lecluyse had een gevat antwoord klaar. "Hij had geen tijd meer om naar de kapper te gaan." Maar sportief succes gaat voor alles, dat begrijpt zij als geen ander. "Als het je sneller doet fietsen, mag je van mij altijd zo rondlopen."

PRIMA 'MATCH'

Door hun drukke programma's is het niet altijd gemakkelijk, maar na het EK namen ze wel even tijd om uit te gaan. "In het begin denk je daar niet over na, of het nu oké is dat twee topsporters een koppel vormen. Achteraf begint het wel te dagen: 'Oei, met wat wij er allemaal voor doen en laten zal er niet veel tijd overschieten voor elkaar'. Maar we bleken op dat vlak een prima 'match'", zegt Campenaerts daarover.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties