? Caleb Ewan schiet raak voor de tweede dag op rij

? Caleb Ewan schiet raak voor de tweede dag op rij
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het mag dan nog niet helemaal om de knikkers gaan, met het vertrouwen van Caleb Ewan zit het alvast goed. Dat kan haast niet anders nadat hij in eigen land twee dagen na mekaar naar de overwinning knalde. De sprinter van Lotto was nu ook de snelste aan de meet in Williamstown.

De Bay Cycling Classic in Australië bestaat uit een reeks criteriums. In Geelong sprintte Ewan al naar de overwinning op dag twee. Ook in Williamstown was er dus niets aan hem te doen. Bij Lotto zullen ze alvast graag zien dat hij de smaak van het winnen al te pakken heeft.

HALLER EINDWINNAAR

Ewan nam deze keer zijn landgenoten Brenton Jones en Henrich Haussler te grazen. De Oostenrijker Marco Haller van Kautsha eindigde op de vierde plaats. Daarmee verzekerde de winnaar van het eerste criterium zich ook van eindwinst.

Na zijn meest recente overwinning gaf Ewan ook al een reactie. Een dag eerder voelde hij zich blijkbaar niet eens zo goed, maar het gaat steeds beter en beter. Deze vorm hoopt hij ook mee te nemen als binnenkort de officiële wedstrijden eraan komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties