OFFICIEEL: Greg Van Avermaet verwelkomt in extremis nog een 24e en laatste renner bij CCC Team

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Greg Van Avermaet verwelkomt in extremis nog een 24e en laatste renner bij CCC Team
Foto: © Photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

CCC Team heeft nog een late transfer voor het nieuwe seizoen afgerond. De jonge Duitser Jonas Koch, die de voorbije twee seizoenen voor CCC Sprandi Polkowice reed, komt de rangen van de ploeg van Greg Van Avermaet versterken.

CCC Team had 23 renners voorzien voor het nieuwe seizoen, maar door het drukke programma komt er in extremis toch nog een extra renner bij. De Duitser Jonas Koch maakt zijn debuut in de WorldTour. 

De 25-jarige Koch reed in 2018 naar top 10-plaatsen in de Prudential RideLondon-Surrey Classic, Brussels Cycling Classic, Handzame Classic en de Ronde van Noorwegen. "Jonas stond al een tijdje op onze radar. We zijn benieuwd naar wat hij kan", aldus teammanager Jim Ochowicz. 

Een droom

"Het was altijd mijn droom om in zo'n grote ploeg te rijden", vertelt Koch in een eerste reactie. "Ik ben dan ook dankbaar voor deze kans en supergemotiveerd. Mijn belangrijkste doel is om mezelf goed in de ploeg te integreren en een belangrijke hulp zijn voor mijn ploegmaats. Ik wil mijn kopmannen bijstaan en tonen wat ik kan in de kleinere koersen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties