Patrick Lefevere blikt terug op grandioos 2018 en is klaar voor nieuw hoofdstuk: "Opnieuw voor vuurwerk zorgen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Patrick Lefevere blikt terug op grandioos 2018 en is klaar voor nieuw hoofdstuk: "Opnieuw voor vuurwerk zorgen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Patrick Lefevere was het jaar 2018 er eentje om nooit te vergeten. Zijn team Quick-Step Floors klokte af op 77 overwinningen. Even goed doen wordt moeilijk met Deceuninck-Quick.Step. "Maar we zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk."

2018 was een onvergetelijk jaar voor Lefevere en co. "Ik wil iedereen hartelijk danken voor het seizoen 2018: renners, staf, sponsors en fans. Het is niet ieder jaar dat je meer dan 70 koersen wint – Monumenten, ritten in grote rondes, het WK ploegentijdrijden – en daar bovenop nog eens het WorldTour-klassement", vertelt Lefevere bij zijn team. "We kunnen met trots terugkijken op deze glansprestatie."

"Bij het ingaan van het nieuwe seizoen komt de 700e zege van de ploeg dichtbij. We zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk, hopelijk weer net zo lonend in de termen van kwantiteit en kwaliteit van zeges", aldus de teammanager van Deceuninck-Quick.Step. Makkelijk wordt dat echter niet, want enkele speerpunten zoals Fernando Gaviria en Niki Terpstra verlieten de ploeg. 

"We hopen dat 2019 opnieuw een geweldig jaar gaat worden"

Maar Lefevere hoopt dus ook dit jaar de champagne vaak te kunnen kraken. "We hopen dat 2019 opnieuw een geweldig jaar gaat worden. We willen dit jaar ook opnieuw entertainen, voor vuurwerk op de weg zorgen en mooie wielermomenten maken om de fans overal ter wereld aan ons en onze sport te binden", besluit Lefevere. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties