Victor Campenaerts gearriveerd op bestemming die zijn seizoen vorm moet geven
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Victor Campenaerts gearriveerd op bestemming die zijn seizoen vorm moet geven
Foto: © photonews

Er is al heel veel te doen geweest over de plannen van Victor Campenaerts, het is nu tijd om ze uit te voeren. Zoals voorzien is de winnaar van de Kristallen Fiets kort na de jaarwisseling vertrokken naar Namibië. In principe is zijn vliegtuig om 7u deze ochtend Belgische tijd geland.

Campenaerts koos Namibië als bestemming voor een twee maand durende stage waar hij de rest van het seizoen voordeel uit moet halen. Indien de omstandigheden mee zitten kan die stage ook de basis vormen voor een aanval op het werelduurrecord in Mexico.

Gisteren meldde de Lotto-renner zich om 15u aan de luchthaven in Zaventem in aanwezigheid van moeder Marianne, vader Gino en vriendin Fanny Lecluyse om via Frankfurt zijn reis in te zetten. Zijn vliegtuig is normaliter deze ochtend dus geland in Windhoek, de hoofdstad van Namibië.

KNIEBLESSURE ACHTER DE RUG?

Campenaerts is van plan om in Namibië in het begin twintig à 25 uur per week te trainen aan een hoge intensiteit. Die pittige trainingssessies moeten meteen ook duidelijk maken of zijn knieblessure effectief verhoogd verleden tijd is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties