Stijn Steels rukt verder op naar tweede plaats

Stijn Steels staat na vier dagen tweede in Zesdaagse van Rotterdam

Stijn Steels rukt verder op naar tweede plaats
Foto: © photonews

Het zag er in het begin van de koers niet meteen naar uit, maar we kunnen ons toch nog optrekken aan een Belgische glansprestatie in de Zesdaagse van Rotterdam. Stijn Steels is immers samen met de Nederlander Jan-Willem van Schip opgerukt naar de tweede plek. Hansen en Hester leiden nog altijd.

Steels en van Schip maken een goede evolutie door tijdens deze Zesdaagse. Ze waren al van plaats zes naar drie gegaan en tijdens de vierde dag konden ze hun positie nog met één plaatsje verbeteren. Bovendien weten ze het publiek in de Ahoy te bekoren met hun attractieve koersstijl. Benieuwd wat dat nog gaat geven.

EEN RONDE EN TWEE PUNTEN HET VERSCHIL

Het is weliswaar zo dat de Deense leiders Lasse Norman Hansen en Marc Hester nog altijd een ronde voorsprong hebben. Dat is hun geluk, want in aantal punten scheelt het niet veel meer. Hansen en Hester hebben slechts twee punten meer dan het Belgisch-Nederlandse duo.

Dat heeft op zijn beurt overigens ook een ronde voorsprong op de koppels die na hen volgen op de rangschikking. De Ketele en Ghys bekleedden momenteel de zesde plek. Moreno De Pauw staat met de Nederlander Pim Ligthart op de achtste plaats. Hesters en Boussaer moeten het stellen met de negende stek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties