Niels Albert wil met Loes Sels stunten: "Ze moet haar durven voorbijrijden"

Niels Albert mikt met Loes Sels op de Belgische titel

Niels Albert wil met Loes Sels stunten: "Ze moet haar durven voorbijrijden"
Foto: © photonews

Er is al heel wat psychologische oorlogsvoering aan vooraf gegaan, maar stilletjes aan komt het BK wel met rasse schreden dichterbij. Niels Albert heeft er samen met Tom Vannoppen namens Pauwels Sauzen-Vastgoedservice naar vooruit geblikt. Zij gaan met Loes Sels voor de titel bij de dames.

"Loes kan zeker wedijveren met Cant, maar ze mag op het BK ook niet teveel respect hebben voor haar nicht. Ze moet haar durven voorbijrijden en initiatief nemen. Dan heeft ze kans om te winnen", stelt Albert op de site van zijn ploeg.

BETERE KAARTEN DAN CANT

Volgens Tom Vannoppen is een underdogrol niet aan de orde. Hij gelooft nog meer in succes in de vrouwenkoers. "Daar maken we met Loes Sels een kans op de Belgische titel. Op dit parcours beschikt ze over betere kaarten dan Sanne Cant."

Wat zijn dan de verwachtingen bij de mannen? "Als ploeg kunnen we pas tevreden zijn als we het podium halen", is Albert duidelijk. "Komt het op kracht en conditie aan, dan zal Laurens Sweeck heel lang mee kunnen doen voor de zege. In vergelijking met de vorige jaren zijn de verschillen bij de profs nog kleiner geworden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties