Entourage ziet Wout van Aert groeien: "Ik denk dat hij op een heel hoog niveau zit"
Redactie
| 12 reacties

De vorm bij van Aert zit goed volgens manager Van den Bosch

Entourage ziet Wout van Aert groeien: "Ik denk dat hij op een heel hoog niveau zit"
Foto: © photonews

Bij hoog en laag beweren dat Wout van Aert zondag opnieuw Belgisch kampioen gaat worden, zul je ze niet horen doen. Toch geloven ze in zijn entourage dat het goed zit. Manager Jef Van den Bosch ziet de zege in La Mézière alvast als een ferme opsteker.

Andere renners die daar aanwezig waren, haalden al aan hoe sterk van Aert was. "Een wedstrijd winnen is altijd leuk, maar wanneer het met zo'n overmacht is, geeft dat nog meer vertrouwen. Dat was een mooie opsteker voor hem", zegt Van den Bosch aan Sporza.

GEEN REKENING MET ANDERE FACTOREN

En de conditie, is die goed genoeg? "Ik denk dat hij op een heel hoog niveau zit dit seizoen. Wout kijkt alleen naar zichzelf. Hij houdt geen rekening met de andere factoren. Hij wil zo goed mogelijk aan de start staan om optimaal te kunnen presteren."

De signalen zijn dus positief. Al is er nog dat gezegde van het vel en de beer. "Er zijn nog renners die heel goed bezig zijn, denk maar aan Toon Aerts. We zien hem dit jaar helemaal ontbolsteren. Hij kan het Wout heel moeilijk maken. Samen met Michael Vanthourenhout en Laurens Sweeck zal hij de grote concurrent zijn voor de titel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties