Supertalent danig onder de indruk: "Het zijn al grote winnaars"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Ivan Sosa vereerd dat hij zo'n sterke teamgenoten heeft

Supertalent danig onder de indruk: "Het zijn al grote winnaars"
Foto: © photonews

Vorig jaar zal hij zich heus wel geamuseerd hebben bij de procontinentale ploeg uit Italië waar hij de dienst uitmaakte, maar bij het grote Team Sky rijden is toch nog wel wat anders. Dat heeft Ivan Sosa ondertussen ook al ondervonden. Hij is blij dat hij met zulke sterke renners kan samenrijden.

Ivan Sosa is de nieuwste ster in wording aan het Sky-firmament. "Het is een ploeg waar ik van veel kan leren. Er is hier een hoog niveau. Ik geloof dat dit de beste renners ter wereld zijn. Wat is er beter dan te leren van zo'n goede renners. Het zijn nu al grote winnaars", zegt de Colombiaan over zijn nieuwe ploegmaats op de Sky-website.

Hij kan zijn seizoen beginnen in eigen land. "Natuurlijk is de Ronde van Colombia boeiend. Het is lang geleden dat ik daar gekoerst heb. Dat is iets dat bijzonder motiverend is. Om de mensen te zien die je elke dag steunen, dat is zeer cool."

DROMEN VAN GROTE RONDE

Hoe ver het talent van de 21-jarige youngster dit jaar al reikt, is afwachten. "Als ik een grote ronde kan rijden, ligt daar een grotere motivatie. Ik weet niet of ik de conditie heb om in de grote wedstrijden te koersen. Het is een motivatie om elke dag harder te trainen om zo mijn dromen te bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland
16/08/2020 - 19/08/2020 Ronde van Wallonië
18/08/2020 Ronde van Emilië

Nieuwste reacties