Loes Sels denkt niet dat opvolging te trappelen staat: "In België niemand in staat om haar dat na te doen"
Redactie
| 15 reacties

Balende Loes Sels kijkt met veel respect naar prestaties Sanne Cant

Loes Sels denkt niet dat opvolging te trappelen staat: "In België niemand in staat om haar dat na te doen"
Foto: © photonews

Dus toch geen Belgische titel voor Loes Sels. Ze reed wel een verdienstelijke wedstrijd en moest het uiteindelijk stellen met plaats twee. Het was even balen, maar tegelijkertijd kijkt ze met veel respect naar de prestaties van haar nichtje Sanne Cant.

Sels kwam in de slotfase nog onverwacht dicht. "Achteraf gezien is het zeker balen. Ik maakte in de eerste ronde al een schuiver. In de afdaling van de schuine kant kreeg ik het niet klaar. Of het nu al lopend was of al fietsend, het was constant acrobatie."

Het was een wel heel uitdagend parcours dat de rensters voor de wielen kregen, maar de sterkste heeft gewonnen. Titel nummer tien is het al voor Cant. "Ik denk dat iederreen daar veel respect voor heeft. Ik zeker en vast. Iemand die haar dat wil nadoen, zal serieus uit haar pijp moeten komen."

GOEDE VORM NOG EVEN REKKEN

Sels ziet het zelfs niet meer gebeuren. "Ik denk niet dat er iemand met zoveel talent als zij zit aan te komen. In Nederland is het iets anders, maar in België is niemand in staat om haar dat na te doen." Zelf wil Sels nog scoren op het WK. "Het is een omloop die mij ligt. Ik ben al heel het jaar goed en hoop dat nog te rekken. Ik heb een grote motor, ik reken daar dus wel op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties