Nibali bevestigt onderhandelingen met andere ploeg

Nibali bevestigt onderhandelingen met andere ploeg
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vincenzo Nibali komt dit jaar nog uit in de kleuren van Bahrein-Merida, maar bij welke ploeg rijdt hij in 2020. Dat is een open vraag. Een verlengd verblijf bij Bahrein hoort tot de mogelijkheden. Een andere ploeg doet evenwel verwoede pogingen om Nibali binnen te halen en dat is Trek-Segafredo.

Vincenzo Nibali laat aan Cyclingnews weten dat zijn manager vorig jaar benaderd is door Dave Brailsford. Gezien de onzekere toekomst van Team Sky lijkt die transfer niet langer aan de orde. Trek-Segafredo kan de Haai van Messina echter ook charmeren.

Zowel de renner, zijn manager als zijn advocaat hebben vorige week met zowel Bahrein-Merida als Trek-Segafredo gesproken. Binnenkort zullen beide teams een overeenkomst voor twee jaar voorleggen met daarin onder andere een salaris dat past bij een groterondewinnaar en de wil om mensen uit de persoonlijke staf van Nibali en zijn broer Antonio aan te nemen.

Er liggen belangrijke projecten op tafel 

Vincenzo Nibali

Voorts houdt de Tourwinnaar van 2014 zich wel op de vlakte. "We zullen zien wat gebeurt in de toekomst. Er liggen belangrijke onderhandelingen en projecten op tafel. Ik denk dat het normaal is dat wanneer je contract afloopt, je luistert naar aanbiedingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties