Contract Loes Sels opengebroken, Maud Kaptheijns nieuwe aanwinst: "Overtuigd dat Niels Albert me nog sterker kan maken"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties

Maud Kaptheijns verkast volgend seizoen naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Contract Loes Sels opengebroken, Maud Kaptheijns nieuwe aanwinst: "Overtuigd dat Niels Albert me nog sterker kan maken"
Foto: © SC

Pauwels Sauzen-Vastgoedservice heeft Maud Kaptheijns aangetrokken. De Nederlandse, die vooral vorig seizoen enkele straffe prestaties neerzette, tekende een contract van twee seizoenen bij het team. Loes Sels heeft dan weer haar contract opengebroken.

De 24-jarige Kaptheijns rijdt dus vanaf volgend seizoen voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Dat heeft de ploeg maandag bekendgemaakt. "We zijn altijd op zoek naar opportuniteiten, ook wat betreft het versterken van onze dameskern", vertelt teammanager Geert Vanhoof. "Met het aantrekken van Maud Kaptheijns zullen we vanaf volgende winter in elk geval nog prominenter in beeld zijn tijdens de dameswedstrijden."

"Maud is overigens pas 24 en kan de komende jaren nog sterker voor de dag komen. We hebben met Maud een overeenkomst voor twee jaar. Een contract dat ingaat op 1 september 2019", klinkt het. Ook Kaptheijns zelf is tevreden met haar nieuwe ploeg én de samenwerking met Niels Albert. "Dit is in eerste instantie een keuze van het hart", zegt Kaptheijns.

Samenwerking met Albert

"Bij mijn huidige team reed ik al aan de zijde van Loes en dat klikte. Maar waar ik mij het meest op verheug, is dat ik straks opnieuw kan samenwerken met ploegleider Niels Albert. In onze periode samen bij Crelan-Charles heb ik al veel van Niels geleerd en ik ben er van overtuigd dat hij me nog sterker kan maken."

Kaptheijns kan naar eigen zeggen nog veel verbeteren. "Ik ben pas 24, dus ga ik er vanuit dat ik nog een ruime progressiemarge heb. Dat ik meteen voor twee jaar kan tekenen, zorgt dan weer voor extra rust in mijn hoofd. Dat heb ik nodig", besluit de Nederlandse. 

Nieuw contract Loes Sels

Ook voor Loes Sels was er goed nieuws. De nicht van Sanne Cant lag nog tot februari 2020 onder contract, maar haar contract werd opengebroken en met één seizoen verlengd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta

Nieuwste reacties