De Belgische WK-selecties bij dames en jeugd: Cant en Iserbyt krijgen deze namen mee, uitkijken naar WK-debuut van Thibau Nys
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sint-Agatha-Berchem
| 6 reacties

Sven Vanthourenhout kiest zijn namen voor de dames- en jeugdcategorieën

De Belgische WK-selecties bij dames en jeugd: Cant en Iserbyt krijgen deze namen mee, uitkijken naar WK-debuut van Thibau Nys
Foto: © photonews

Weinig verrassingen in de Belgische WK-selectie van Sven Vanthourenhout bij de heren elite, maar de Belgische bondscoach maakte ook zijn selecties voor de dames- en jeugdcategorieën bekend.

Bij de dames is het natuurlijk uitkijken naar wereldkampioene Sanne Cant. Zij krijgt de ervaren Ellen Van Loy, haar nicht Loes Sels en de jonge Laura Verdonschot mee naar Denemarken. 

Bij de U23 is Eli Iserbyt natuurlijk één van de favorieten om zichzelf op te volgen op het WK. Bij de junioren zijn Ryan Cortjens en Witse Meeussen de kopmannen van dienst, al is het natuurlijk ook afwachten wat Thibau Nys kan op zijn eerste WK. Gisteren was de zoon van Sven Nys nog aan het feest in de Wereldbeker van Pontchâteau. 

Dames elite: Sanne Cant, Loes Sels, Ellen Van Loy en Laura Verdonschot (geen reserves)

Heren U23: Niels Derveaux, Andreas Goeman, Eli Iserbyt, Timo Kielich, Lander Loockx en Niels Vandeputte (reserves: Anton Ferdinande en Toon Vandebosch)

Dames U23: Axelle Bellaert, Jinse Peeters en Marthe Truyen (geen reserves)

Heren junioren: Lennert Belmans, Ryan Cortjens, Ward Huybs, Witse Meeussen, Thibau Nys en Jelle Vermoote (reserves: Yorben Lauryssen, Wout Vervoort en Joran Wyseure)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties