Deceuninck-Quick.Step maakt zich op voor debuut van Evenepoel en comeback van Vakoc

Deceuninck-Quick.Step maakt zich op voor debuut van Evenepoel en comeback van Vakoc
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Binnen enkele dagen is het eindelijk zover: dan maakt Remco Evenepoel zijn debuut als profrenner in de kleuren van Deceuninck-Quick.Step. Ook Petr Vakoc is weer klaar voor de dienst na een lange revalidatie. De ploeg van Lefevere rekent dus op jongens met een enorme motivatie.

Zoals voorzien was zijn ze allebei opgenomen in de selectie voor de Ronde van San Juan, die op 27 januari begint. Ook Julian Alaphilippe, Alvaro Hodeg, Iljo Keisse en Maximiliano Richeze zijn van de partij in de Argentijnse rittenkoers.

16 MAAND GELEDEN VOOR VAKOC

"Ik was erop gebrand om nog eens een rugnummer te kunnen opspelden", zegt Petr Vakoc. "Ik ga niet verstoppen dat ik een beetje nerveus ben, wat normaal is, want mijn laatste koers dateert van zestien maanden geleden. Mijn doelen zijn om zo snel mogelijk weer gewoon te geraken aan het koersen en de tempowisselingen".

Davide Bramati zal als sportdirecteur alles mee in goede banen leiden. "We hebben een sterk en goed uitgebalanceerd team. We zijn extreem blij om Petr opnieuw in actie te zijn en Iljo zal zijn ervaring gebruiken om de jonge Remco de hele week bij te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties