? Remco Evenepoel komt met nieuwe update: "Ik kijk er al naar uit"

Remco Evenepoel kijkt uit naar profdebuut

? Remco Evenepoel komt met nieuwe update: "Ik kijk er al naar uit"

Een jonge wolf, zo noemen ze Remco Evenepoel in het kamp van Deceuninck-Quick.Step. Wel, deze jonge wolf kan bijna niet wachten om weer echt te gaan koersen. Hij legt samen met zijn ploeg de laatste hand aan de voorbereiding op de Ronde van San Juan.

Evenpoel houdt al zijn volgers op de hoogte van zijn activiteiten op het Twitteraccount van zijn team. "Ik ben net terug van training en van lunch. We hebben vandaag een leuke rit van drie uren afgewerkt Het was een goede training van 150 kilometer", had Evenepoel een goede dag.

In de momenten tussen de sessies door is het kwestie. "Nu is het gewoon rusten of naar Netflix kijken op mijn laptop. Misschien komt er nog een massage aan. Ik ga het kalm houden en goed uitrusten. Morgen staat er een lange trainingsdag op het menu."

NOG 1 LANGE TRAININGSDAG

Ondertussen komt de start van de Argentijnse rittenkoers echt wel in zicht. "We gaan vier of vijf uren rijden morgen. Nog één lange dag, dan nog twee recuperatiedagen en dan de eerste koersdag. Ik kijk er nu al naar uit", besluit de neoprof.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross

Nieuwste reacties