Bahrein-Merida komt met uitstekend nieuws, problematische periode lijkt verleden tijd

Bahrein-Merida komt met uitstekend nieuws, problematische periode lijkt verleden tijd

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bahrein-Merida heeft de inspanningen niet gespaard om de ploeg voor 2019 te versterken. Het was dan ook des te verrassender dat er verhalen naar buiten kwamen over financiële problemen. Die waren er wel degelijk, maar lijken nu tot het verleden te behoren.

Werknemers van de ploeg, renners inclusief, hebben langer moeten wachten op hun loon uit de maand december. Deze maand bleek dat zowel kopman Vincenzo Nibali als verschillende andere renners nog niet betaald waren. Dat is inmiddels wel gebeurd.

ADMINISTRATIEVE VERTRAGING

"Vorige week vrijdag zijn alle betalingen verricht. Ik kan garanteren dat iedereen betaald is", zegt manager Brent Copeland aan Cyclingnews. "Het ging simpelweg om een administratieve vertraging, zoals ik altijd gezegd heb. Ik kan niet verder in detail treden, maar dit is nu wel bevestigd. Uiteindelijk was het slechts een uitstel van twee weken."

Copeland benadrukt ook dat de financiële problemen van de ploeg bij deze voorbij zijn en dat de renners in de toekomst opnieuw tijdig vergoed zullen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties