Jasper Stuyven weet waar hij aan toe is de volgende maanden

Jasper Stuyven weet waar hij aan toe is de volgende maanden
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is in 2019 weer uitkijken naar de prestaties van de koning van de regelmaat, Om hem aan het werk te zien, moeten we nog heel even geduld oefenen. Zijn programma voor de komende maanden ligt wel al grotendeels vast en daar zitten heel wat mooie wedstrijden bij.

De renner van Trek-Segafredo gaat dit jaar zijn debuut maken in de Ster van Bessèges, de Franse rittenkoers die duurt van 7 tot en met 10 februari. Nadien komt de Ronde van de Algarve eraan van 20/02 tot en met 24/02. In maart is hij uiteraard van de partij voor het openingsweekend van het Vlaamse wielerjaar.

AFSPRAAK IN TIRRENO

Niet dat het vanaf dan enkel de eendagskoersen zijn die tellen, want Tirreno-Adriatico is ook nog een belangrijke afspraak. Waarna de Vlaamse klassiekers mekaar wel opvolgen, met als summum uiteraard de Ronde van Vlaanderen. Een week later staat Stuyven ook aan de start van Parijs-Roubaix.

Dat ziet er alvast niet slecht uit en er is nog meer goed nieuws. Jasper Stuyven kan immers zijn nieuwe website voorstellen aan het grote publiek en die gelegenheid laat hij dan ook niet zomaar voorbijgaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties