Het begint te kriebelen bij Tim Wellens: "Ik vond het een aangename ervaring"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Tim Wellens kijkt uit naar de Omloop Het Nieuwsblad

Het begint te kriebelen bij Tim Wellens: "Ik vond het een aangename ervaring"
Foto: © photonews

Tim Wellens schoot in één van de vier Trofeo's in Mallorca meteen raak. Mooi meegenomen, maar dat is natuurlijk niet echt waar de Lotto-renner van wakker ligt. Een eerste grote doel dit jaar is de Vlaamse seizoensopener. Daar is hij nu al naar aan het uitkijken.

Donderdag staat Wellens aan de start van de Ster van Bessèges. "Daarna volgt de Ruta del Sol en dan komen vanaf de Omloop Het Nieuwsblad de belangrijke doelen. Ik probeer zo goed mogelijk aan de start te komen van de Omloop", maakt onze landgenoot duidelijk aan Sporza.

Die wedstrijd past perfect in zijn kalender. "Ik heb die koers voor het jaar voor het eerst gereden en ik vond het een aangename ervaring. Een weekje later begint Parijs-Nice, waar ik ook goed wil zijn. Als ik in topvorm probeer te geraken, dan zal ik de week voordien ook in goeie doen zijn. Daarom pak ik de Omloop mee."

MOOISTE KOERSEN VAN HET JAAR

Wellens wordt natuurlijk vooral gelinkt aan de Waalse koersen en ook daar wil hij opnieuw de verwachtingen waarmaken. "Na een rustpauze breken dan de Waalse klassiekers aan, de mooiste koersen van het jaar. Daar probeer ik in mijn allerbeste vorm aan de start te verschijnen."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties