Geen twijfel bij entourage Wout van Aert: "Hij blijft een crosser"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 20 reacties

Manager Jef Van den Bosch ziet Wout van Aert ook volgend jaar evenveel crossen rijden

Geen twijfel bij entourage Wout van Aert: "Hij blijft een crosser"
Foto: © photonews

Er is heel wat discussie gaande over hoe de toekomst van Wout van Aert er nu uitziet: dreigt een definitieve overgang naar de weg na twee mindere seizoenen in het veld. Zijn manager Jef Van den Bosch beweert het tegendeel en ziet de renner voorlopig nog altijd de combinatie maken.

Dat benadrukt hij alvast in HLN. "Wout zal hetzelfde traject volgen, precies zoals de voorbije jaren. Hij rijdt op de weg en hij blijft een crosser. Hij heeft altijd gezegd dat hij crosser wil blijven. Precies zoals Mathieu van der Poel. Ze doen dat allebei erg graag en ze kunnen dat erg goed."

DE OUDE VAN AERT

Alleen wint de ene een pak meer dan de andere. Van den Bosch koppelt nog steeds terug naar de contractbreuk van van Aert. "Wout was mentaal een wrak in de zomer. Hij voelde zich helemaal niet goed meer in zijn vel. Ik ben er zeker van dat we in het volgende crosseizoen weer de oude Wout van Aert gaan zien."

Al is het natuurlijk wel zo dat er al veel langer een gapende kloof is tussen de twee. "Ondanks twee mindere winters is Wout zijn plezier in het veldrijden niet kwijt", ziet van den Bosch nog steeds een grote motivatie bij van Aert. "De gedrevenheid is gebleven."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France
03/08/2019 Clasica San Sebastian
12/08/2019 - 18/08/2019 BinckBank Tour

Nieuwste reacties