Lampaert, Stuyven & co present voor Zuid-Europese rittenkoers
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lampaert en Stuyven bij de Belgische deelnemers aan Ronde van Algarve

Lampaert, Stuyven & co present voor Zuid-Europese rittenkoers
Foto: © photonews

De rittenkoersen beginnen mekaar in sneltempo op te volgen en ook eind deze maand staat er nog een hele mooie op de kalender: de Ronde van de Algarve. Er ligt al een voorlopige deelnemerslijst vast voor deze vijfdaagse wedstrijd. Ook enkele sterke Belgische renners zullen door Portugal koersen.

Zo is er onder andere Jasper Stuyven die de kleuren van Trek-Segafredo zal dragen. Zijn team zal geleid worden door sportdirecteur Steven de Jongh. Er zijn ook drie Belgische ploegen die de Ronde van de Algarve gaan betwisten met Deceuninck-Quick.Step, Lotto-Soudal en Wanty-Gobert.

JAKOBSEN VOOR DE SPRINTS

Deceuninck-Quick.Step laat Belgisch kampioen Yves Lampaert opdraven en stelt ook Tim Declercq, Fabio Jakobsen, Davide Martinelli, Enric Mas, Florian Senechal en Zdenek Stybar op. Voor Lotto-Soudal starten Jasper De Buyst, Stan Dewulf, Frederik Frison, Carl Hagen, Nikolas Maes en Brian Van Goethem.

De selectie van Wanty-Gobert telt één Fransman in de persoon van Yoann Offredo en voor de rest zijn het allemaal Belgen. Frederik Backaert, Aimé De Gendt, Tom Devriendt, Timothy Dupont, Xandro Meurisse en Loïc Vliegen zullen er ook aan de start verschijnen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France
03/08/2019 Clasica San Sebastian
12/08/2019 - 18/08/2019 BinckBank Tour

Nieuwste reacties