Trekt Gaviria na twee ritzeges in Ronde van San Juan de lijn door?

Trekt Gaviria na twee ritzeges in Ronde van San Juan de lijn door?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zijn avontuur bij zijn nieuwe ploeg is alvast aardig begonnen voor Fernando Gaviria in de Ronde van San Juan. Het komt er nu op aan om te bevestigen. Bij UAE verwachten ze alvast ook een erg gemotiveerde Gaviria wanneer die zich op de wegen van zijn thuisland begeeft in de Ronde van Colombia,

Algemeen manager Matxin Joxean Fernandez maakt bij Cyclingnews al even een korte balans op. "De start van het seizoen is goed geweest voor ons team, met positieve resultaten in Australië en Argentinië. Het doel is om voor continuïteit te zorgen, in de eerste plaats met Gaviria."

THUISRACE VOOR GAVIRIA

Die moet in eigen land voor de nodige ritzeges zorgen. "Het zal een thuisrace zijn voor hem. Fernando in het bijzonder zal gemotiveerd zijn en hij kan rekenen op de steun van een geweldige renner als Molano, die vorig jaar nog zijn rivaal was en nu aan zijn zijde rijdt."

Het mag duidelijk zijn: de verwachtingen bij UAE zijn hooggespannen. "We hebben een topselectie en dat moet betekenen dat we volop gaan meedoen, zowel voor de ritten als voor het algemene klassement. Voor dat laatste rekenen we op Henao."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties