Gilbert en Lampaert maken zich op voor eerste koers: "Hellende parcours bevalt onze ploeg"

Gilbert en Lampaert maken zich op voor eerste koers: "Hellende parcours bevalt onze ploeg"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Menig toprenner heeft al de eerste wedstrijden achter de rug in 2019. Straks is het ook de beurt aan Philippe Gilbert en Yves Lampaert in de Ronde van de Provence. En voor een selectie als die van Deceuninck-Quick.Step liggen er natuurlijk altijd mogelijkheden.

Naast Gilbert en Lampaert zullen met Declercq en Serry nog twee Belgen Deceuninck-Quick.Step vertegenwoordigen. Zij krijgen daarnaast nog buitenlanders Asgreen, Cavagna en Sénéchal mee als teamgenoten.

DECLERCQ MOET WEER AAN DE BAK

Sportdirecteur Brian Holm gelooft alvast in een goede Ronde van de Provence voor The Wolfpack. "Na een goede stage in Algarve zijn alle renners scherp. Op de openingsdag is er een tijdrit dat verschillende van onze renners goed ligt. De volgende dag zal Tim Declercq de ontsnapping onder controle houden en hopelijk doen we mee voor winst, moest het tot een massasprint komen."

Volgens de Deen is het een koers die goed bij zijn troepen past. "Zoals altijd zijn we gemotiveerd en zullen we vechten voor etappezeges en het klassement met onze rouleurs en punchers. Het hellende parcours bevalt ons team. We kijken er naar uit om er binnen een paar dagen aan te beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties